Lenka Hrdličková – celostní přístup k člověku

Jednodenka, zážitkový seminář pro ženy, 19.10.2024 Salori HK

A je to tady, poslední letošní Jednodenka v Salori v Hradci Králové je na světě.

Neznáte ještě Jednodenku? Dovolte, abych ji představila. Je to náš originální koncept pohybového, zážitkového a relaxačního semináře pro ženy v úžasném prostředí Saunového centra Salori v Hradci Králové od 10-14.30 hodin s jemným pohybem, tancem, povídáním, masáží masážními míčky i meditací. Je to den plný zážitků, poznání, uvolnění, sdílení, pohybu, smíchu, pohody a odpočinkem od všedních starostí za cenu 990 Kč.

Cvičení a povídání je cílené, uvolňující, určené pro každého, s cílem vypadnout ze stereotypu, nezhuntovat se, odreagovat, zasmát, něco se dozvědět, ale zároveň zrelaxovat a dobít energii. Pokud se nebudete cítit – můžete se jen vlnit ve větru :).

Nikdo nikoho nehoní – nikdo nic nemusí – svoboda těla i duše.

Poslední letošní Jednodenka v Salori se bude konat v sobotu 19. 10. 2024. Tentokrát má zajímavý podtitul, který mě napadl na poslední akci v září, a to – „Povídání s tělem“. Naše těla jsou dokonalá, jsou darem a nejlepším přítelem na naší pozemské cestě. Naučíme se, jak vnímat naše tělo, jak pozorovat změny a reagovat na ně. Zároveň uvolníme naši zatuhlou pánev a kyčle nejen somatickými cviky, ale i masážními míčky a prodýcháme pánevní dno.

Celý den se rozmazlujeme v saunové zahradě Salori v Hradci Králové, kde nezapomeneme na báječný obídek, kávičku a něco sladkého. A kdo se chce rozmazlovat ještě víc, může využít po skončení akce zvýhodněné ceny na saunování pro účastnice semináře 490 Kč na neomezené saunování.

TIP NA DÁREK – k dispozici jsou i Dárkové poukazy na Jednodenku – ideální dárek pro ni nebo pro sebe.

Báječný den pro tebe!

Program:

  • taichi sestavička na ranní rozproudění, rozvolnění kyčlí, pánve a si skloubení – Lenka
  • energetické somatické cvičení, na vlně rytmu se Šárkou
  • meditace na téma “Povídání a spojení s naším tělem” – Lenka
  • masáž masážními míčky, cvičení svalů obličeje a uvolnění krční páteře – Lenka
  • rozdýchej pánev se Šárkou

Přihláška
Fotogalerie Jednodenky

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *